top of page

dec. 14., Cs

|

Virtuális esemény

Hogy tedd ismertté vállalkozásodat kis költségvetésből...Ingyenes workshop vállalkozóknak

Kész vagy felfedezni, hogyan teheted sikeressé vállalkozásodat anélkül, hogy egy vagyont költenél reklámra? Csatlakozz hozzánk ingyenes workshopunkon, ahol megmutatjuk a kis költségvetésű marketing titkait!

Hogy tedd ismertté vállalkozásodat kis költségvetésből...Ingyenes workshop vállalkozóknak
Hogy tedd ismertté vállalkozásodat kis költségvetésből...Ingyenes workshop vállalkozóknak

Idő és helyszín

2023. dec. 14. 17:00 – 19:00

Virtuális esemény

Az eseményről

Az "Ingyenes Workshop Vállalkozóknak: Hogyan Tedd Ismertté a Márkádat Kis Költségvetésből" című eseményünk egyedülálló lehetőséget kínál minden vállalkozónak, aki szeretné fejleszteni üzleti stratégiáját és növelni vállalkozása láthatóságát. Ez a workshop kifejezetten azoknak szól, akik korlátozott költségvetéssel rendelkeznek, de nagyra törő célokat szeretnének elérni.

Miért érdemes részt venni ezen a workshopon?

Gazdaságos Marketing Módszerek: Megtanulhatod, hogyan használhatod ki a legjobban a rendelkezésedre álló erőforrásokat, legyen szó időről, pénzről vagy egyéb eszközökről.

Kreatív Stratégiák: Bemutatjuk a legfrissebb és legkreatívabb marketing ötleteket, amelyek kis költségvetéssel is nagy hatást érhetnek el.

Személyre Szabott Tanácsok: Interaktív szekcióink lehetővé teszi, hogy közvetlenül kapcsolatba lépj szakértőinkkel és személyre szabott tanácsokat kapj.

A workshop tematikája:

Költséghatékony Online Marketing: Megismerheted a különböző online platformokat és azt, hogyan használhatod őket hatékonyan a márkád népszerűsítésére.

Hatásos Tartalomgyártás: Tanulj meg vonzó és meggyőző tartalmat létrehozni, ami felkelti a célközönség érdeklődését.

Szociális Média Stratégiák: Fedezd fel, hogyan lehet a legtöbbet kihozni a közösségi média platformokból kis költségvetéssel.

Mérhető Eredmények: Tanulj meg, hogyan mérheted és értékelheted marketing tevékenységeid hatékonyságát.

Részletek:

Dátum:2023.December.14. Csütörtök

Időpont:17:00h-19:00h

Helyszín: online

Részvétel: Ingyenes, de regisztráció szükséges.

Regisztrálj most!

Ne hagyd ki ezt a fantasztikus lehetőséget, hogy megtanuld, hogyan növelheted vállalkozásod láthatóságát és erősítheted márkádat hatékonyan és költséghatékonyan. Regisztrálj most, és vedd kezedbe vállalkozásod sikerét!

Várunk szeretettel minden ambiciózus vállalkozót, aki szeretné a legtöbbet kihozni vállalkozásából. Tarts velünk ezen az izgalmas és tanulságos utazáson!

Esemény megosztása

bottom of page