top of page

Referencia Munkáim

Üdvözlöm!

A megbeszéltek szerint küldöm az árlistámat és  néhány referencia munkámat .A további együttműködés reményében várom szíves visszajelzését.

Üdvözlettel:

Takács Borbála

01

Nagy Rita Térművészet

Nagy Rita Térművészet Belsőépíteszeti stúdió teljes Weboldalának szövegezése

02

Látlak...reklámfilm szöveg

Változásról szóló reklámfilm szövegírása

03

MagyarNémetÉlet

MagyarNémetÉlet Facebook, Instagram, TikTok oldalának teljes tartalomgyártása. Reels videók, bejegyzések készítése, beleértve a vizuális és a szöveges tartalmat is.PPC Hirdetések készítése, valamint lead gyüjtő kampányok készítése...(e-mail cím lista bővítéséhez)

04

Átlátszó Oktatás -szellemírói tevékenység

Átlátszó oktatás című, a magyar közoktatás problémáíval foglalkozó internetes hírportál részére megbízással  szellemírói feladatokat végeztem. A képre kattintva olvasható az egyik cikkem, illetve ide kattintva egy másik is.

Student

05

Edina Mohai Freemind

Mohai Edina Freemind Facebook és Instagram oldalára készítettem 2023 végéig bejegyzéseket és reels videokat. Magyar illetve német nyelven. A hölgy életvezetési tanácsadó. Theta Healing oktató.

06

Poster and Decor

Poster and Decor webáruház Facebook és Instagram oldalának teljes tartalom gyártása. Angol, Német és magyar nyelven

07

Érthető Marketing 

Érthető Marketing Weboldal összes blog bejegyzésének írása

08

Érthető Marketing 

Saját weboldalamat én készítettem, beleértve a szövegeket valamint a vizuális tartalmakat. Ezen kívül a hozzá tartozó Facebook és Instagram oldal bejegyzéseit valamint hirdetéseit és kampányait is.

így költözz Németországba

09

E-book

Megemlíteném referencia anyagként, az e-bookomat is, amely egy ismeretterjesztő, információ gyűjtemény a Németországba költöző magyarok részére

10

Reklámfilm szöveg

A Deutsche Vermögensberatung számára készült reklámfilm szövegírása, mely egy munkaerő toborzó hirdetéshez készült. A képre kattintva megtekinthető a kisfilm.

Stationery Sale

Árlistám

A képre kattintva letölthető az árlistám. Természetesen az árak tájékoztató jellegűek és minden alkalommal egyedi megbeszélés tárgyát képezik

Önéletrajz

Illetve csatolom az aktuális önéletrajzomat , amit szintén a képre kattintva lehet megtekinteni

bottom of page