top of page

Google Ads és Facebook  hirdetéskezelés országszerte

A Google ADS és a Facebook hirdetések megfelelő beállítása és optimalizálása alapvetés, ha olyan hirdetést szeretnél ami forgalmat is hoz számodra és nem csak költségekkel terheli meg a számládat 

Google Ads és Facebook hirdetések készítése akár 24 órán belül!

Kezdjük azzal, hogy mik azok a PPC hirdetések, amiket legtöbbször a Google Ads-sal és a Facebookkal összefüggésben hallunk emlegetni? 

A PPC hirdetéseknek nevezzük azokat az online hirdetéseket, amelyek után, kattintás alapon fizet a hirdető. Pay-Per-Click azaz PPC .Kicsit egyszerűbben elmagyarázva annyit tesz, hogy csak akkor fizetsz a szolgáltatónak, aki ebben az esetben a Google Ads, a Facebook vagy az Instagram, amikor valaki rákattintott a megjelent hirdetésedre....vagyis a kattintások száma után fizetsz. 

PPC hirdetés reklámfotó

Google Ads vagy a Facebook felületét használd PPC hirdetésekhez ?

A PPC hirdetések rendkívül költséghatékonyan beilleszthetők a vállalkozások online marketing tevékenységei közé, mivel nagyon pontos célzással jeleníthetők meg a célközönség számára.

( amennyiben jól vannak beállítva, mert egyébként ablakon kidobott pénz lehet a hirdetésre költött összeged ) Arra a kérdésre,hogy hol használd őket, nagyon egyszerű a válasz. Ott, ahol a célközönséged is megtalálható.

PPC hirdetések alkalmazása a legjobb megoldás arra, ha gyorsan forgalmat szeretnél generálni vagy irányítani a weboldaladra. 

Vedd fel velünk a kapcsolatot és pörgesd fel az eladásaidat!

Akár egy eseményt, szolgáltatást  vagy terméket szeretnél népszerűsíteni,egy jól kidolgozott PPC hirdetés kampánnyal könnyedén elérheted a vásárlóidat és vásárásra ösztönözheted őket. Legyen szó akár a Facebook hirdetésekről, akár a Google Ads hirdetésekről, a hirdetésre szánt keretösszeg rugalmasan módosítható, így a vállalkozásod aktuális anyagi lehetőségéhez igazíthatod, mennyit szeretnél egy adott időben egy bizonyos hirdetésre költeni. Tervezhetőek és optimalizálhatóak, vagyis nyomon követve a teljesítményüket szinte napról napra módosíthatóak a jobb eredmények elérésének érdekében. Teljesen mindegy, hogy webshopot, szolgáltatást vagy helyi, fizikálisan létező üzletet kívánsz népszerűsíteni, a PPC hirdetések minden üzlet típushoz kínálnak megfelelő megjelenési formátumokat.

Általánosságban elmondható, hogy akár 40%-kal is növelhető egy cég árbevétele a jól beállított és folyamatosan optimalizált  PPC hirdetésekkel.Csak egy érdekes információként jegyezném meg, hogy végeztünk olyan PPC hirdetéskezelést Győrben, ahol a bevétel 75%-al növekedett az első év végére.Igaz, hogy a cég addig nem használta ezt a fajta hirdetést. Illetve készítettünk egy nürnbergi cég számára olyan toborzó PPC hirdetést a Facebookra, amivel egy konferenciaközpontot sikerült megtölteniük.De ez csak néhány példa, milyen széles körben alkalmazhatók az ilyen hirdetés kampányok.

Milyen hirdetéseket készíthetsz a Google Ads felületén?

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A hatékony online hirdetések kulcsa a célzott, jól megtervezett kampányokban rejlik. Ehhez nyújtunk széleskörű segítséget ügyfeleinknek.A PPC Hirdetéskezelés szolgáltatásunkkal.Győrben személyesen, és országszerte online formában állunk rendelkezésedre, ha szeretnél igazán ütös hirdetéseket magadnak.Személyreszebott és költséghatékony stratégiával segítünk meghatározni a legmegfelelőbb hirdetési kapmányokat, hogy vállalkozásod  elérje és meggyőzze célközönségét.Vásárlásra ösztönözzük a a leendő ügyfeleidet,ezzel profitot termelve a céged számára.

Hogy készítjük el a PPC hirdetéseket?

Minden esetben egy online vagy egy személyes találkozó keretein belül először feltérképezzük a vállalkozásodat majd a célközönséged pontos meghatározása után olyan Google Ads vagy Social Media/ Facebook  PPC hirdetéseket hozunk létre amelyek visszautasíthatatlanok lesznek a vásárlóid számára.A releváns kulcsszavak felkutatása döntő fontosságú a hirdetések teljesítményét illetően. Kulcsszó kutató eszközeinkkel feltérképezzük az üzleted számára legideálisabb kulcsszavakat, majd összehasonlítjuk a versenytársak eredményeivel, ennek alapján készítjük el a számodra legmegfelelőbb online hirdetést. Amit folyamatosan optimalizálunk, az eredmények figyelembevételével.Erről minden hónap végén jelentést kapsz, amiben láthatod az eredmény skálákat, ahogy azok felfelé kúsznak a diagrammon.

Legyen szó Facebookról,Instagram-ról vagy Google Ads hirdetésekről, velünk a legtöbbet hozod ki a hirdetéseiből. Foglalj időpontot egy ingyenes konzultációra!

 

Mint a fentiekben már olvashattad, tulajdonképpen bármilyen vállalkozás bépítheti a hirdetési stratégiájába a PPC hirdetések valamelyik formáját. Az alábbiakban láthatsz egy kis összefoglalót róla, hogy melyik megjelenési forma mire jó.

Keresési hálózati kampányok:

 

 

Ezek a hirdetések a Google keresőmotorjának eredményoldalain (SERP) jelennek meg, amikor valaki a hirdetésben megjelölt kulcsszavakra keres. Ideálisak azok számára, akik aktív vásárlási szándékkal rendelkező felhasználókat szeretnének elérni.

 

Display hálózati kampányok:

Ezek a hirdetések szöveges, képes vagy videó formátumúak lehetnek, és a Google Display hálózatába tartozó weboldalakon jelennek meg. Kitűnőek a márkaismertség növelésére és a célközönség széles körű elérésére. Ezek a hirdetések lehetnek szöveges, képes, interaktív vagy videó formátumúak, és számos különböző kontextusban és formában jelenhetnek meg, például:

 


•    Weboldalakon: Blogokon, hírportálokon, és egyéb weboldalakon jelenhetnek meg, amelyek a Google Display hálózatának részei.
•    YouTube-on: Videó előtt, alatt vagy mellett megjelenő hirdetések formájában.
•    Alkalmazásokban: Mobil és asztali alkalmazásokban, gyakran interaktív vagy integrált hirdetési formákban.
•    Gmail: Az email fiókokban, különösen a Promóciók és a Szociális füleken belül.


Ezek a hirdetések segítenek elérni a felhasználókat, miközben azok különböző tevékenységeket végeznek az interneten, nem csak akkor, amikor aktívan keresnek valamit a Google keresőjében. A Display hirdetések célja elsősorban a márkaismeret növelése és az elérés maximalizálása, mivel vizuálisan vonzóak és képesek felhívni a figyelmet még azokban is, akik nem aktívan keresnek adott termékeket vagy szolgáltatásokat.

 


Shopping kampányok:

 

E-kereskedelmi weboldalak számára ideálisak, mivel lehetővé teszik a termékek közvetlen megjelenítését a Google Keresési és Shopping eredményoldalain. Segítségével a felhasználók gyorsan összehasonlíthatják a termékeket és árakat.

Videókampányok:

 

Főként a YouTube-on és más videóplatformokon jelennek meg. Ezekkel a kampányokkal a vállalkozások növelhetik a márkaismetséget és elérhetik azt a közönséget, amelyik érdeklődik termékeik vagy szolgáltatásaik iránt.

Okos kampányok/Performans max:

 

Kisvállalkozások számára készült, automatizált megoldás, amely minimalizálja a hirdetési erőfeszítéseket. A Google mesterséges intelligenciáját használva optimalizálja a hirdetések megjelenítését, hogy a lehető legjobb eredményeket érje el.

Grafikonok és diagrammook
"Borikám! Mi lenne velem nélkületek!"

Mohai Edina

bottom of page