top of page

RÓLAM

Bori Takács

Üdvözlöm a weboldalamon! Mint fotós és online marketing szakértő, hosszú évek óta hiszek abban, hogy az erős vizuális tartalom és az okos célzott marketing együttes ereje alkotja a siker kulcsát. Ebben a szellemben végzem munkámat nap mint nap, ötvözve a kreativitást a stratégiai gondolkodással, és egy válogatott, tehetséges csapattal dolgozva együtt.

Szakmai Út

Több mint 15 éves tapasztalattal a marketing területén, mind online, mind offline környezetben, számos projekt és vállalkozás sikeréhez járultam hozzá. Vezetői tapasztalatommal sportközpontok marketing és reklám stratégiáinak kialakításában és versenyszervezésben is részt vettem. Az elmúlt négy évben, mint freelancer, különösen az online marketing világában találtam meg a helyem, a Facebook és Instagram platformokon belül, együttműködve tehetséges csapattagokkal.

Fotózás Szenvedélye

Fotózással már 25 éve foglalkozom, és ez idő alatt megtanultam, hogy a képek többet mondanak ezer szónál. Legyen szó portrékról, eseményekről vagy art fotókról, mindig arra törekszem, hogy a képek érzelmeket és történeteket közvetítsenek.

Kreativitás és Technológia

Kreatív tartalmak létrehozásában jártas vagyok, legyen szó Facebook vagy Instagram bejegyzésekről, reklámokról vagy Reels videókról. A legújabb digitális eszközök, mint a Photoshop, Canva, Lightroom és Midjourney alkalmazásaival mindig naprakész vagyok, hogy a legjobbat hozzam ki minden projektből, a csapatom segítségével.

A Személyes Megközelítés

Munkám során mindig arra törekszem, hogy megértsük ügyfeleim igényeit és célokat. Hiszek abban, hogy az igazi siker kulcsa az egyedi, személyre szabott megközelítésben és az alázatos hozzáállásban rejlik, amit csapatom minden tagja oszt.

Köszönöm, hogy időt szánt rám. Várom, hogy együtt dolgozhassunk a jövőbeni sikeres projektekben!

Bori Takacs az Érthető Marketing vezetője
  • Facebook

Kövess Facebookon

  • Instagram

Kövess Instragammon

bottom of page