top of page

Ismerd meg az Érthető Marketinget

Ahol a digitális marketing mindenki számára érthető

Üdvözöllek,

 

az Érthető Marketing  weboldalán! Takács Bori vagyok, az Érthető Marketing online marketing ügynökség alapítója.Mint fotós és online marketing szakértő, hosszú évek óta hiszek abban, hogy az erős vizuális tartalom, a pontos kommunikáció és az okos célzott marketing együttes ereje alkotja a siker kulcsát. Ebben a szellemben hoztam létre a vállalkozásomat és ebben a szellemben  végezzük a munkánkat nap mint nap azóta is...ötvözve a kreativitással, stratégiai gondolkodással és az ügyfélözpontú magatartással. Mindemellett rendkívül fontosnak tartjuk, hogy az ügyfeleink, akik esetleg még  nem mozognak otthonosan a marketing világában, pontosan értsék, mit miért teszünk és mire, miért van szükség egyes munkafolyamatoknál vagy stratégiai elemeknél. Éppen ezért nagy hangsúlyt fektetünk a  kommunikációra, hogy a munkánk, mindenki számára érthető legyen.

Amit az Érthető Marketing nyújt neked:

Több mint 15 éves tapasztalattal a hátunk mögött amit az online és offline marketing területén szereztünk, képesek vagyunk gyorsan és pontosan felmérni a vállalkozásod piaci helyzetét, pozicionálni azt a versenytársakkal szemben, valamint kialakítani egy olyan marketing stratégiát ami sikeresen a versenytársak elé helyezi a vállalkozásodat. Valamint információt nyújtunk arról is, hogy melyek azok az eszközök és online marketing megoldások, amelyek segítségével előnyre tehetsz szert ebben a dinamikusan fejlődő környezetben.

Segítséget nyújtunk sikeres és mérhető hirdetéskampányok létrehozásában, amelyről minden kampány végén egy átfogó analitikai jelentést kapsz. Így a könnyen nyomon követheted majd magad is, hogy a vállalkozásod, miként mozdul felfele a jelenlegi helyzetéből és ér el számodra több releváns vásárlót.

Kampányainkkal számokban mérhető eredményeid lesznek, és ezáltal a bevételeid is növekednek majd. 

Seo-azaz keresőoptimalizás szolgáltatásunkkal, a céged pedig nem csak középszerű helyet foglal majd el Google keresési rangsorában, hanem sikeres optimalizálás után, a vásárlóid nem csak hirdetések után találnak majd meg, hanem az elsők között leszel akit feldob a kereső. Ami azért jó, mert a vásárlók elsősorban ezekről a helyekről választanak szolgátatót vagy terméket maguknak. Tőlünk nem csak egy listát fogsz kapni a weboldalad technikai Seo problémáiról, hanem javítjuk is azokat. Illetve, ha van webfejlesztőd, vagy te magad oldanád meg, akkor pedig  megadjuk a "Hogyan csináld " instrukciókat. Természetesen ebben az esetben egy alacsonyabb árat kell majd fizetned.

Segítünk neked a szövegírásban, legyen szó hirdetés,blog vagy reklámszövegről és a közösségi oldalaid kezelésében is. 

Valamint még egy fontos dolog amit megemlítenék. Nincsenek rejtett költségeink, sem pedig járulékos költségeink. Nem fogunk a munka befejezése előtt tájékoztatni, hogy még kérnénk plusz 30%-ot ahhoz, hogy egy-egy munkafolyamatot befejezzünk. Az árainkat  szerződésben véglegesítjük, a hozzá tartozó feladatokkal együtt.  És a feladatokat be is fogjuk fejezni. Határidőre. Mert az idő nekünk is pénz. Épp úgy, mint neked.

És a munkánkra garanciát is vállalunk. 

Munkánk során mindig arra törekszünk, hogy megértsük ügyfeleink igényeit és céljait .Ebben a szellemben dolgozunk az Érthető Marketing csapatában.Hiszünk abban, hogy az igazi siker kulcsa az egyedi, személyre szabott megközelítésben, pontosságban, jól irányított ,lényegretörő marketingben és a maximalista hozzáállásban rejlik.

Köszönjük hogy időt szántál ránk. Várjuk, hogy együtt dolgozhassunk a jövőben, a vállalkozásod sikerének érdekében! Kérlek, kattints az alábbi gombra és foglalj időpontot egy ingyenes konzultációra, ahol átbeszélhetjük miben lehetünk segítségedre.

Bori Takacs_edited.jpg
  • Facebook

Kövess Facebookon

  • Instagram

Kövess Instragammon

bottom of page