top of page

Ismerd meg az Érthető Marketinget

Ahol a digitális marketing mindenki számára érthető

Takács Bori vagyok

Üdvözöllek a weboldalamon! Mint fotós és online marketing szakértő, hosszú évek óta hiszek abban, hogy az erős vizuális tartalom és az okos célzott marketing együttes ereje alkotja a siker kulcsát. Ebben a szellemben végzem munkámat nap mint nap, ötvözve a kreativitást a stratégiai gondolkodással.

Kinek szól az oldalam

Több mint 15 éves tapasztalattal a marketing területén, online és offline környezetben, számos vállalkozásnak segítettem megtalálni az utat a siker felé.

Ez idő alatt pontos képet kaptam arról, hogy milyen problémákkal küzdenek ma a vállalkozók a pályájuk  elején, illetve méretükhöz tartozó korlátozott anyagi lehetőségeik mellett.Ezt a tapasztalatot felhasználva hoztam létre saját programomat, ami kimondottan a kis, kezdő és közép vállalkozókra specifikusan  tervezett költséghatékony marketing eszközökből áll, amivel  kisebb költségvetésből is haladhatnak a vállalkozásuk sikeressé tételének útján. Ezért elsősorban ők a célcsoportom, de természetesen dolgoztam már együtt nagyobb cégekkel is, akiknek épp olyan fontos hogy mennyit költenek marketingre, reklámra.

A Személyes Megközelítés

Munkám során mindig arra törekszem, hogy megértsem ügyfeleim igényeit és céljait .Hiszek abban, hogy az igazi siker kulcsa az egyedi, személyre szabott megközelítésben, pontosságban, jól irányított ,lényegretörő marketingben és a maximalista hozzáállásban rejlik.

Köszönöm, hogy időt szántál rám. Várom, hogy együtt dolgozhassunk a jövőbeni sikeres projektekben! Kérlek, kattintson az alábbi gombra és foglalj időpontot egy ingyenes konzultációra, ahol átbeszélhetjük miben segíthetek Neked  és a vállalkozásodnak.

Bori Takacs az Érthető Marketing vezetője
  • Facebook

Kövess Facebookon

  • Instagram

Kövess Instragammon

bottom of page