top of page

Social Media management

Social médiában való jelenlét, ma már ugyanolyan alapelvárás egy vállalkozással szemben, mint egy weboldal.

Tudod miért  kell ott lenned a vállalkozásoddal a közösségi oldalakon?

 

A Social Media világa szinte napról-napra változik, és vállalkozásod sikeréhez elengedhetetlen, hogy online jelenléted dinamikus, vonzó és aktuális legyen. A Social Media Menedzsment szolgáltatásunkkal gondoskodunk arról, hogy vállalkozásod online arculata és üzenete tökéletesen tükrözze céged értékeit és céljait. Ma már szinte minden korosztály használ valamilyen közösségi médiát a mindennapjaiban. Így könnyedén elérheted a célközönségedet a megfelelő csatornákon keresztül. Viszont nem mindegy hogya, mikor és mit posztolsz. Illetve amit már biztosan te magad is észrevettél, hogy a Facebook erőteljesen korlátozza az organikus megjelenéseket .  míg régen szinte minden ismerősöd bejegyzését láttad, ma már csak néhányat dob fel a hírfolyam.Ez a Facebook algoritmusa miatt van, amit folyamatosan változtatnak és fejlesztenek. Így érdemes naprakésznek lenni, milyen posztokat, videókat és interakciókat részesít előnyben egy-egy közösségi média felület, hogy a bejegyzéseid láthatóvá válljanak a követőid, ismerőseid számára. Valamint a Social Media felületek szuper lehetőséget biztosítanak, hogy PPC hirdetések révén, olyan embereket találj meg és mutasd be a termékeidet,szolgáltatásaidat akiket valóban érdekel.

Social Media Start csomagunk nem hiányozhat egyetlen kezdő vállalkozás életéből sem.

A Start Social Media  szolgáltatásunk olyan alapvető első lépéseket tartalmaz, amelyek hiányában egy kezdő vállalkozó nem veheti fel a versenyt a konkurenciával. És az online marketing stratégia kialakításának elengedhetetlen részét képezi. A következő elemeket tartalmazza:

 • Social media felületek beállítása/létrehozása

 • Arculat-hangulat tervezés 

 • Első releváns szöveges és képes posztok létrehozása

 • Instagram posztnaptár készítése

 •  Instagram/Facebook követői magatartás elemzés (ha már van közösségi média felület)

 • Facebook borítókép tervezés 

 • Logo tervezés

 • Marketing tanácsadás – milyen social media felületek ajánlottak

 • Marketing stratégia tanácsadás

 • Célközönség meghatározása

 • Weboldal elemzés – Seo elemzés

Meglévő Social Media felületek folyamatos  kezelése épp olyan elengedhetetlen mint a kezdő lépések

Néha sem idő, sem megfelelő szakmai háttér nem áll rendelkezésére egy vállalkozásnak, hogy kitartóan és folyamatosan frissen tartsák a Social Media felületeiket. Pedig ez épp olyan elengedhetetlen marketing szempontból,  mint a Seo vagy a hirdetések folyamatos optimalizálása. Erre a problémára is kínál az Érthető Marketing online manager csapata, személyreszabható megoldásokat.

"Borikám! Mi lenne velem nélkületek!"

Mohai Edina

bottom of page