top of page

SEO elemzés és keresőmotoroptimalizálás Győrben és országszerte

Mi az a SEO?

A SEO vagy más néven keresőmotoroptimalizálás egy olyan tevékenység ami a weboldaladat előbbre juttatja a Google találati listájában

Tudod miért fontos, hogy a weboldalad SEO-optimalizálással előbbre kerüljön a keresési eredmények között akár Győrben, akár bárhol máshol élsz a világban?

 

 

 

 

Röviden és tömören azért, hogy te kapd a megrendeléseket és ne egy másik vállalkozás. Hogy a te webshopodtól rendeljenek az ügyfelek és ne attól, aki

tiédhez hasonló terméket forgalmaz .

 

 

 

 

 

 

De menjünk bele egy kicsit bővebben.A digitális világban a láthatóság kulcsfontosságú. És mi, mint az  "Érthető Marketing" SEO szakemberei pontosan tudjuk, hogy a weboldalad SEO-optimalizálása nélkülözhetetlen ahhoz, hogy ki tudj tűnni a versenytársaid közül. De mit is jelent pontosan a SEO-optimalizálás, és hogyan segíthet vállalkozásodnak? Ha szeretnéd tőlünk szaknyelven is meghallgatni, kérlek jelentkezz be hozzánk egy ingyenes időpontra és szívesen elmondjuk. Itt viszont a következőkben, hűen a nevünkhöz, érthető és hétköznapi nyelven fogjuk elmagyarázni Neked, hogy miért fontos a SEO legyen szó akár egy fizikális győri vállalkozásról vagy egy online üzletről.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Először is tisztázzuk, mi is az a Seo-Optimalizálás.

A keresőmotor-optimalizálás (SEO azaz Search Engine Optimization... egy angol szóösszetételből adódik) egy olyan folyamat, amelynek célja, hogy weboldalad jobb helyezést érjen el a keresőmotorokban, mint például a Google. Vagyis, amikor valaki az általad is forgalmazott terméket vagy szolgáltatást keresi, és a keresését bepötyögi a Google keresősávjába...(ezt a bepötyögött szót kulcsszónak hívjuk) akkor a te weboldalad is megjelenik valahol. Ha optimalizálod az oldaladat SEO szempontból, akkor a megjelenésed az első oldal 3-5. helyén lesz és nagy valószínűséggel...mintegy 90 %-os aránnyal az ügyfél ebből az öt találatból fog választani egyet,  akitől aztán majd rendel. Magyarul, az emberek nagy része végtelenül lusta a böngészgetéshez. Nem keresnek a 3. vagy 4. oldalon lévő találatok között.És mi ezt a lustaságot használjuk ki. A cél nem csak a több látogató bevonzása, hanem a releváns közönség elérése is.Tudni kell azonban, hogy az optimalizálási folyamat nem megy egyik napról a másikra. Viszont rendkívüli eredményt hoz, amint eléred a megfelelő pozíciót. Ez egy viszonylag hosszú folyamat. Pontosan olyan, mint amikor kertészkedsz. Akkor tudod csak leszedni a munkád gyümölcsét ha nem sajnálod az idődet és energiádat a növényeid gondozására. Pontosan így tekints a weboldaladara is. Gondozod, törődsz vele, megóvod a kártevőktől és mikor megértek a termések csak ülnöd kell a fa alatt és az öledbe hullanak a friss, ropogós gyümölcsök.Ez esteben a weboldalad lesz a folyton termő pénzfád. De csak ha kitartóan törődsz vele. Ez a törődés az, amit mi megteszünk helyetted.SEO optimalizálással, folyamatos SEO auditokkal feltárjuk a weboldalad gyenge pontjait és javítjuk őket. Így egyre feljebb és feljebb kerülhetsz a Google keresési rangsorában. Ami több látogatót eredményez a honlapodon, ami pedig több vásárlással és ezáltal több bevétellel jár. A titok a kitatrás és a tenniakarás. Ha azonnali eredményt vársz a SEO-tól, abban sajnos nem segíthetünk. Akkor ebben az ügyben ne hívj minket,viszont kereshetsz PPC hirdetésekkel kapcsolatban. Ami épp a neked való formája lesz az azonnali bevétel növelésnek.

 

 

 

Miért Fontos a SEO a Vállalkozásod  Számára?

 

 

 

 

 

 

A mérőszámok alapján 2024-ben az emberek 59-63%-a még mindig a Google keresőjében keresi azokat a termékeket vagy szolgáltatásokat, amelyeket szeretne megvásárolni. Igen...közösségi média ide vagy oda...a jó öreg Google még mindig előnyt élvez, ha a keresésről van szó. Ezért aztán nem szabad elengedni azt a lehetőséget, hogy téged találjanak meg azok, akik pont az általad forgalmazott terméket, szolgáltatást keresik.Különösen azért, mert az emberek rendkívül rohanó világban élnek manapság. Nem keresgélnek oldalakon át. Általában az első oldalon található weboldalak közül választanak. Onnét is leginkább az első három-öt helyről.A SEO- keresőmotor optimalizálás Győrben és országszerte szolgáltatásunkkal odajutsz ahonnét a bevétel várható.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Mi mindenben segít neked még, ha igénybeveszed a SEO szolgáltatásunkat Győrben vagy bárhol az országban?

 

 

Növeli a weboldal látogatottságát: A jobb keresőmotoros rangsorolás több klikket és látogatást eredményez.
Célzott látogatókat érsz el vele: A SEO segít elérni azt a közönséget, amely aktív
an keresi a termékeidet vagy szolgáltatásaidat.
Építi a márka hitelességét: A keresőmotorok első oldalán való megjelenés növeli vállalkozásod

hitelességét az ügyfelek szemében.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hogyan Segíthet az Érthető Marketing a SEO-Optimalizálásban?

Az Érthető Marketing egyedi SEO-szolgáltatásai magukban foglalják:

Kulcsszó Kutatás: Megtaláljuk azokat a kulcsszavakat, amelyek a legrelevánsabbak vállalkozásod számára.


Tartalomstratégia: Készítünk és optimalizálunk tartalmat, amely nem csak a keresőmotoroknak, hanem az olvasóidnak is értékes.


Technikai SEO: Biztosítjuk, hogy weboldalad gyorsan töltődjön, ne legyenek benne olyan technikai malőrök amit a Google nem szeret és persze, hogy mobilbarát legyen. Hisz ma már mindenki a telefonját nyomja.


Linképítés: Növeljük weboldalad tekintélyét azzal, hogy minőségi backlinkeket szerezünk.

 


Az Érthető Marketing célja, hogy segítsen vállalkozásodnak maximalizálni online jelenlétét a SEO-optimalizálás révén. Veddfel velünk a kapcsolatot még ma, és kezd el ezt a luxus utazást weboldalad keresőmotorokban való kiemelkedése felé.. (Persze a luxus utazást majd a munka végén veheted meg :) )

SEo optimalizálásról szóló grafika, amin emberek láthatóak, amint digitális eszközöket has
Seo és egyéb adatokat elemző irodai dolgozókat látunk a képen, amint elemzik a teljesítmén
grafikont ábrázoló kép
"Borikám! Mi lenne velem nélkületek!"

Mohai Edina

bottom of page