top of page
így költözz Németországba
  • Facebook
  • Twitter
  • Instagram
  • LinkedIn

Így költözz Németországba

online információs kézikönyv

Most vásárold meg!


 

 Németországba költözöl? Vagy már túl is vagy a költözésen? Akkor tudnod kell, hogy az első lépések a legnehezebbek. De mi lenne, ha azt mondjuk, hogy van egy olyan forrás, ami leveszi ezt a terhet a válladról? Az Így költözz Németországba egy olyan online információgyűjtemény, amelyet kifejezetten a németországi magyar közösség számára állítottunk össze, hogy segítsük az újonnan érkezőket az első lépésekben. Hivatalos tennivalók? Lakhatás? Munkavállalás? Kikapcsolódás? Túrázás? Minden egy helyen, hogy  zökkenőmentesen illeszkedj be az új környezetedbe. Ne hagyd, hogy a kezdeti akadályok elvegyék a költözés izgalmát. Csak néhány kattintás, és minden fontos információ a kezedben lesz. Kezdd el az új kalandodat velünk!"

Így költözz Németországba e-book

Most 10.000Ft helyett 

csak 3.990 Ft

Kattints ide, és kapd meg az Így költözz Németországba gyűjteményt MA – Így már ma elkezdhetsz felkészülni a holnapra!

Toportyán Éva, München

"Ennek a könyvnek a segítségével sok bosszúságtól kíméltük meg magunkat. Gördülékenyen elintéztük a hivatalos ügyeket és biztosításokat"

Szabó Tamás,Stuttgart

"A lakáskeresési csomagommal megkaptam a lakást. Még a német tulaj is csodálkozott, amikor odaadtam neki.Előtte 3 hónapig lakásról-lakásra jártunk.És nem kaptuk meg.A tipp segített!"

Kiss Ramóna,Passau

"Köszönöm, a tippet a Kindergeld-ről...meg az integrációs iskolákról."
bottom of page